8 juli 2025

Pierre Kessels benoemd tot Vrijwilliger van verdienste

Op de laatste dag van de Fiets4Daagse is tijdens de evaluatie met alle vrijwilligers Pierre Kessels benoemd tot Vrijwilliger van Verdienste bij Fiets4Daagse De Peel.

 

Sinds 2011 is Pierre lid van werkgroep Meijel. In het begin was Pierre enkele jaren route coördinator. Hierna kreeg hij het beheer over de materialen, dit was meer zijn ding. Hierdoor nam hij ook zitting in de route- en materialencommissie van het Algemeen Bestuur. Sponsoren werven was zijn passie, heel fanatiek en met succes.  Met veel enthousiasme en spontaniteit was Pierre zeer actief bij het zoeken van nieuwe vrijwilligers.

Pierre, heel betrokken met technische inzichten en altijd ideeën om de Fiets4Daagse nog meer op de kaart te zetten en waar mogelijk verbeteringen aan te brengen. Een echte promotor voor de Fiets4Daagse!!

 

Pierre zal na de Fiets4Daagse de Meijelse werkgroep verlaten. Hij zal zeker betrokken blijven als actief vrijwilliger tijdens de Fiets4Daagse.

 

Hubert Vos, voorzitter van het algemeen bestuur, reikte aan Pierre de oorkonde uit en aan zijn vrouw Annie een mooie bos bloemen.

Pierre proficiat en bedankt!!

Wij wensen jou en Annie veel gelukkige en gezonde jaren toe!

Werkgroep Meijel

Reijnen heeft 't
Omroep P&M
Frerichsoord
Grand Café Goejje Meijel
de Peelfluiter
Reijnen heeft 't
Omroep P&M
Frerichsoord
Grand Café Goejje Meijel
de Peelfluiter