8 juli 2025

Slotdag Fiets4Daagse 2024 in teken van regenbuien….!

Na 3 droge en overwegend zonnige dagen, werd de laatste dag van Fiets4Daagse De Peel jammer genoeg toch nog overschaduwd door hevige en langdurige regenbuien, tijdens de hele ochtend.

Ondanks deze regen vertrokken er, vanuit de startplaatsen Deurne, Meijel en Stiphout samen, toch nog wel enkele honderden fietsers, maar natuurlijk beduidend minder als normaal (’n paar duizend) en was de kenmerkende “beleving onderweg van een Fiets4Daagse” bovendien totaal anders, dan bij mooi weer.

Zoals ook te zien op deze foto , waarbij bijvoorbeeld geen oog is voor ”’t Gèbbelhusjke” langs de fietsroute in Meijel.

Het huis, dat turfsteker Gebbel Smolenaars heeft laten bouwen, na zijn vondst van de Romeinse Gouden Helm in de Helenaveense Peel op 17 juni 1910. Daarom, om het hele verhaal hierover, thuis nog eens rustig te lezen: <KLIK HIER>.

Voor de fietsers, die op de slotdag nog wel van start gingen en aldus een topprestatie leverden:

Tot slot kunnen we nog mededelen, dat het op deze dag ook “regende van de telefoontjes”, maar deze hadden een positieve lading en wel om te zeggen “we komen volgend jaar weer graag terug en geef vooral ook de complimenten door naar de startplaatsen Deurne, Meijel en Stiphout, voor de perfecte organisatie en dank aan al jullie vrijwilligers”.

BELANGRIJKE TIP: Alle fietsroutes (30-45-60km) van Fiets4Daagse De Peel 2024 staan vanaf nu weer op de F4D-website en zijn  ook te downloaden. Deze routes kunt u per startplaats (Deurne, Meijel, Stiphout) vinden in de rubriek “fietsroutes”.

Bijgaand enkele verschenen eindverslagen van Fiets4Daagse De Peel 2024 vanuit de regionale media:

NTFU
NTFU